EXPO_SET_2020 CAB.png

Jocs Florals 12-14

93 473 71 70

 

Pere Galvany 8

93 371 00 63

 

Esplugues de Llobregat

08950 Barcelona

moblescanvidalet@msn.com

TU MANES. 

 

A MCV tu decideixes.

Portan's les teves idees i exigències, explican's tot allò que vols i esperes del teu espai, i junts ho farem realitat.

Les necessitats de cada persona i família són diferents, i és per això que adaptem els espais del teu habitatge al teu gust, fent de la teva llar un lloc comfortable, pràctic i estètic.

 

SOM PROFESSIONALS. 

 

Amb el tracte personal que et mereixes, ajustat al teu pressupost i amb un disseny personalitzat i únic, farem possible que et sentis satisfet i orgullós de la teva llar.

Perquè casa nostra ens identifica i parla de com som, sabem com donar forma a les teves idees, d'una manera coherent i estudiada. Tenim la millor solució a les teves necessitats.

Més de trenta anys d'experiència ens avalen.

Vine a visitar-nos, t'hi esperem!

 

muebles can vidalet esplugues mcvmobles.wix.com/inici muebles modernos
VALOR AFEGIT
 

A MCV mobles t'oferim un servei de Transport i Muntatje que tracta i manipula amb la màxima cura i delicadesa els teus mobles, i amb un servei post-venda de qualitat.

Fem un gran esforç per garantir la teva total satisfacció. Tanmateix disposem de facilitats i finançament a la teva mida.

 

PREU FINAL / TOT INCLÒS

 

Perquè no tinguis sorpreses d’última hora, els nostres preus són finals i inclouen l’I.V.A. i el servei de transport i muntatje és gratuït dins de l’àrea metropolitana i en la majoria de comandes.

muebles can vidalet esplugues mcvmobles.wix.com/inici muebles modernos